Sajtótájékoztatón ismertette elképzeléseit a polgármester jelölt

p1000686_1-300x200.jpgAz MSZP kiskunfélegyházi irodájában tartotta meg sajtótájékoztatóját Dr. Garai István Levente a párt polgármesterjelöltje.

A tájékoztatón részt vett Ernyes László és Horváth Tamás akik a jelölt kampányát is segítik. Dr. Garai az elmúlt években megvalósult fejlesztések fontosságát hangsúlyozta. Az elmúlt néhány év négy legnagyobb helyi beruházásai révén több mint 3 milliárd forintnyi támogatásban részesült a város melyhez az önkormányzatnak mindössze 9 százaléknyi önerővel kellett hozzájárulnia. Ebből az összegből munkájuk révén a helyi vállalkozók 1,2 milliárd forintnyi bevételhez jutottak hozzávetőleg 1000 embernek munkalehetőséget biztosítva.

A jövőbeni terveit az összefogás és a tolerancia jegyében képzeli el.

Megválasztásakor az előzőekhez híven kizárólag olyan elképzeléseket támogat melyek előrébb viszik a város szekerét tekintet nélkül , hogy az jobbról vagy balról érkezik. Elsődleges feladatának tekinti a Ganz-Röck és a városi kórház megmentését.

A gyártóüzem dolgozóinak állásáért vívott harc folytatása elsődleges, bár elismerte a mostani kormányzat ellen ebben vesztésre áll. Kifelytette , hogy a dolgozók állásának megmentésén túl a város elemi érdeke, hogy az üzem működjön, mert az onnan befolyó 100 millió forintnyi iparűzési adó nélkül még súlyosabb helyzetbe kerül a település. A kórház ügyét már csak mint becsületbeli ügyet is kezeli. Ahogy mondta, ha Molnár Lajostól megmentette az intézményt akkor a most regnáló hatalom bezárásra irányuló törekvéseit is meg fogja akadályozni.

A kampányhoz kapcsolódóan Ernyes László elmondta, hogy az MSZP a város mind a 10 egyéni körzetben indít képviselőjelöltet.

Horváth Tamás komment

süti beállítások módosítása