Mikor lesz már vége?

p17oet0qb917c91anmae91e3j1p641.jpgHáborús állapotokat idéző jeleneteknek lehetünk tanúi a csatornázási munkálatok nyomán.Feldúlt kiskertek, kettétört lengéscsillapítók, biciklinyolcasok a terhelő bizonyítékai az áldatlan állapotnak, melyek mögött a hiányos kommunikáció, sok estben a gyatra kivitelezés, tervezés áll. Ennek nyomán nem csoda persze az sem, ha kellőképp felpaprikázott a hangulat a lakók között, mikor a csatornázás kerül szóba.

Képviselőként számos panasszal keresnek meg a beruházás kapcsán, leginkább a kivitelezési és tervezési hiányosságokra panaszkodva.

Sokakat foglalkoztat az út helyreállításának ütemterve és a végső üzembe helyezés dátuma. A kivitelezési tervek szerint az közútkezelő által fenntartott utak javítása döntő részben megtörtént, a mellékutak, utcák sávos helyreállítását ez év végéig igyekeznek majd megoldani.

Az önkormányzat szakembereinek információi alapján az ingatlanok a csatornahálózatra való rákötésére a jövő év tavaszán kerülhet sor, a beruházás teljes befejezése pedig valószínűleg 2014 nyár elejére fog esni.

Horváth Tamás komment

süti beállítások módosítása